Enyém mégis másé

Rólam szól... csak hát nem éppen úgy ahogy hittem...

Blog

Talán nem is napló lesz, de nem is saját cikkek publikálásának helye. Vegyes lesz. Szerintem. Frítájm - sport és zene(sali). Munka, tanulás (már ha). "Ha a gondolatok ölnek, nekem tele a táram..."

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jégbőlkapott mese

2012.02.08. 00:11 MPeti_87

Alábbhagyott a lelkesedés az olvasótáboromban, ennek okai feltehetően a következők:
-éjszaka írok, és amikor kész van, kirakom, és másnap már senkinek fel se tűnik
-magától kábé senki nem keres erre rá (nem is sokan ismerik a címet XD)
-nem írok olyan slágerposztokat, mint a facebook-beef

Akik még olvasnak, és megsértpdtek, hogy rendíthetetlen lojalitásukat nem kezelem kellő tisztelettel, azoknak ezúton küldöm a '90-es évek egyik nagyszerű szerzeményét, melyet mostanában sűrűn hallgatok:

 

Még mindig éjszaka írok, nem tehetek róla, éjjeli bagoly vagyok, avagy az "alkony fia". Ahogy ezt a mondatot leírtam, hirtelen megszakadt a net. Ezért innentől egy jegyzettömbbe írom a posztot. Az elmúlt napokban a fagyás a net és tv-szolgáltatónak is kemény ellenfélnek bizonyult, ugyanis hétfőn például több órán át szünetelt a szolgáltatás. Ennek következtében természetesen a cég, melynek nevét most nem említeném (négy betűs), nehogy valakinek kedve támadjon szerződni velük.


Ha a cég valahogy mégis utolérne e bejegyzésemen keresztül, és hitelrontásért feljelentene, vagy beperelne, abban az esetben - ügyfél elégedettségének javítása : ROSSZUL CSINÁLOD. Miután ezt leírtam, visszatért a net. Mindösszesen 2-3 percbe tellett. Máris úgy érzem érdemes volt leírnom. Elégedettség javítása: JÓL CSINÁLOD.

Szóval vissza az admin felületre. Ma egy állás kapcsán felvételi tájékoztatón voltam, és bár ez ritka és különleges dolog, nem olyan érdekes mint az, hogy utána felsétáltam a várba. Új kedvencem van kéremszépen, mint őshonos budapesti, aki második újszülöttkort idézve döbben rá, hogy van ez a nagy izé ott fönt Budán. A Vár. Igen. Szóval úgy gondoltam, hogy a különleges havazás megérdemel egy kilátást. Alig lézengenek turisták, sokkal nyugodtabb az egész Halászbástya, de főleg a hó változtatja meg az egészet. Eltekintve a már a latyakosodó részektől, mindig elcsodálkozom, hogy megtisztítja az egész környezetet a hótakaró. Hirtelen nem látszanak a törések, sebek, piszkok, csak a fehér nyugalom. És a várban amúgyis olyan, mintha nem is Budapesten járnál. Itt valahogy vigyáznak az utcákra, a házakra, nem hagyják lepusztulni, összedőlni, gettósodni, mint bizonyos városrészeket.

A Duna meg vitte a számtalan jégdarabot a hátán, ki tudja mióta, és talán egészen a Fekete-tengerig viszi a jeget, a tél hírmondóját. Át az országon, hidak alatt, szemét között, át a "szép nagy Balkánon", utat követelve magának.

És aztán a jég azt mondja: "vízből lettem, vízzé leszek", azt jól beleolvad a környezetébe' :D

A bejegyzés trackback címe:

https://szerbuszpitor.blog.hu/api/trackback/id/tr94077237

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Faszánkót! 2012.02.09. 10:50:36

Tél van, gyerekek!  Forrás: 9gag   És nem árt, ha ahelyett, hogy olyan posztokkal pazaroljátok időtöket, mint amilyet a napokban láttam - hogy Karácsony másfél hónapja volt, megint késéssel érkezett a hó – egyszerűen kihaszná...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása